aszfaltozás-veszprém-1038x576

ASZFALTOZÁS VESZPRÉM

ASZFALTOZÁS AKCIÓ

 

Forduljon hozzánk bizalommal, ha a kedvező árakon kívül magas minőséget és garanciát is szeretne az aszfaltozási munkára!

NÁLUNK NINCSENEK REJTETT KÖLTSÉGEK!  

3 ÉVES TELJES GARANCIAVÁLLALÁS: Aszfaltozás mesterfokon! A elvégzett munkáért teljes körű garanciát vállalunk. A garancia kiterjed magára az aszfaltozásra illetve a felhasznált anyagok minőségére is. 

ASZFALTOZÁS KÉZI TERÍTÉSSEL FORRÓ HENGERELÉSSEL 

Ez a legmodernebb eljárás ott, ahol szűk terület áll rendelkezésre az aszfaltozására. Ott, ahol már nagyobb gépek nem férnek el, így nem kivitelezhető az aszfaltozás. Ez a legalkalmasabb kivitelezési forma, ha udvar, járda, telephely, beálló vagy parkoló aszfaltozásáról van szó.

Kifejezetten ellenálló, időtálló aszfaltot kapunk. Ezzel az eljárással a nyár hőség ellenére sem lágyul meg, mint például az öntött aszfalt.

Az aszfaltozás alkalmával, a felhevített aszfaltot a bitumenemulzióval felületkezelt alapra kézi erő segítségével  visszük fel, ezután következi a hengerelés vagy aszfaltozástól függően lapvibrátoros tömörítésre.

ASZFALTOZÁS GÉPI TERÍTÉSSEL FORRÓ HENGERELÉSSEL 

Ez a legmodernebb eljárás nagyobb tér, telephely esetén. Továbbá utak, utcák, illetve járdák esetén is a legjobb kivitelezési módszer. Sportpályák aszfaltozására is a legtökéletesebb eljárás.

Az aszfaltozás befejeztével tökéletesen sík, egyenletes felületet kapunk. Ennél az eljárásnál a forró aszfaltot gépek segítségével terítjük, majd vibrációs hengeres tömörítés következik. A gépi terítés teljesítménye több ezer négyzetmétert is elérhet naponta.

KÉRJEN TŐLÜNK INGYENES AJÁNLATOT!

Rövid kérdőív kitöltésével kérjen tőlünk ingyenes ajánlatot!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefon

Üzenet

Kérjük írja be a biztonsági szöveget 

Call Now Button